vineri, 1 octombrie 2010

Nu poti...

Nu poti condamna pe nimeni de imperfectiune pentru ca toti suntem asa. Poate ca uneori imperfectiunile noastre ne fac asa de perfecti pentru unii dar poate ca e mai bine ca cineva sa ne vada imperfecti pentru ca atunci cand o sa dam gres nu va fi un soc si o dezamagire.

Nu poti acuza pe cineva ca ti’a furat timpul pentru ca tu I l’ai oferit cu fiecare minut petrecut alaturi de el,cu fiecare plan in care a fost inclus.

Nu poti sa urasti pe cineva care pentru o perioada a fost motivul fericirii tale,ar fi mai bine sa iubesti persoana aia pentru clipele minunate pe care ti le’a oferit si sa ii multumesti ca a facut parte din viata ta si ca experienta voastra te’a invatat multe.

Nu poti sa te astepti de la o persoana sa nu te dezamageasca pentru ca si tu la urma urmei ai dezamagit macar o persoana in viata ta,in proprotii mai mari sau mai mici.

Nu poti iubi o persoana pentru ca ea te iubesti,ci iubesti o persoana pentru ca o iubesti fara macar sa astepti asta la schimb.

Nu poti sa schimbi o persoana pentru ca asa vrei tu,ci trebuie sa o accepti asa cum este cu defecte si calitati altfel nu o meriti si nu ai ce cauta langa ea.

Nu poti….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zii ce ai pe suflet