luni, 27 septembrie 2010

Iubire in stil propriu


Suntem fiinte complicate,poate prea complicate. Niciodata nu suntem multumite cu ce aveam sau devenim prea siguri pe ce avem si atunci uitam sa pretuim ce avem.

Acum cateva zile am citit undeva o chestie de genul” De esti bou si ai inselat’o ?? Ai o fata frumoasa,desteapta,care te iubeste si care face multe pentru tine” E foarte simplu,avea nevoie de ceva nou pentru a pretui ce avea sau poate ca pur si simplu ceva ii lipseste.

Nu e de ajuns sa iubesti o persoana,e nevoie de mult mai mult pentru a tine o relatie,e vorba de pastrarea flacarei,e nevoie de spontanaitate si de diversitate. De multe si ori si cand exista iubire din ambele parti ceva indeamna una dintre persoane sa calce stramb pentru ca se simte sufocata in aceasi monotonie.

Suntem diferiti si privim relatii diferit,unele persoane pur si simplu sunt fericite sa traiasca in monotonie iubind iar altele simt nevoia de iubire in diversitate.

Fiecare are nevoia de un anumit tip de iubire,tot ce trebuie e sa ne gasim stilul de a iubi si sa aflam stilul de iubire si a persoanei de langa noi,sa ajungem la o intelegere si sa traim fericiti pana la adanci batraneti.



Cartile raman la fel doar jocul se schimba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zii ce ai pe suflet