vineri, 3 septembrie 2010

First love


Cu inima stransa,ca de fiecare data cand plec de acasa,cu un nod in gat pentru ca trebuie sa te inlalnesc din nou,am pornit la drum.
Un drum lung care pare cu mult mai lung atunci cand vin la tine decat atunci cand trebuie sa plec. Numar minutele pana cand voi ajunge la destinatia"TU",si cu cat ma aproprii mai mult parca ma iau emotiile si imi transpira mainile,ma simt ca un copil care are emotii de fiecare data cand este ascultat.
Trenul se opreste si eu am indrept incet dar sigur spre iesirea din tren,cum cobor te zaresc pe peron,imi zambesti si te indrepti spre mine. Ma iei si ma strangi in brate,ma tii acolo cateva momente si abia atunci realizaz ca sunt iar langa tine,iti simt din nou parfumul pieliii si asta ma face fericita.
Cu totul ca avem ceva de cand suntem impreuna,imi place ca inca exista aceea flacara intre noi. Imi place ca inca am efect asupra tine. M'am emotionat atunci cand mi'ai luat inima si mi'am pus'o in dreptul inimii tale si inima iti batea foarte repede. Iti batea tare din cauza sarutului meu,din cauza mea....ce mi'as putea dori mai mult??
Am sa te pastrez in inima mea o viata intreaga,indiferent de ce ne va rezerva viitorul...trebuie sa recunos ca esti prima mea iubire si asta nu se uita niciodata pentru ca fara sa vrei te marcheaza.

"Cine ar putea explica in termeni de fizica si chimie un fenomen biologic atat de important cum este prima iubire?" (Albert Einstein)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zii ce ai pe suflet