luni, 9 august 2010

Guilty of love

Oare putem fi considerati vinovati ca iubim?? Putem fi acuzati de cineva ca ne’am indragostit,fie chiar si de o persoana nepotrivita??Putem fi condamnati la inchisoare pentru ca am furat inima cuiva??
Cred ca raspunsul e nu la fiecare dintre intrebarile de mai sus. Daca exista ceva in care regulile nu au valoare si in care orice e permis atunci asta e teritoriul iubirii.
In dragoste nimic nu este imposibil si totul este permis: de la o iubire nebuneasca,neconditionata pana la ranirea cuiva si la suferinta celulilalt.
Cu totul ca dragostea este cel mai nobil sentiment si acel sentiment suprem pe care doar omul e capabil sa il simta, tot el este sentimental care ne face cel mai rau pentru ca nimic nu e mai greu decat o suferinta din iubire.
Dar nu poti acuza pe nimeni de suferinta ta pentru ca esti constient de asta de fiecare data cand iti pui inima pe o tava si o daruiesti cuiva,cand iti incredintezi toate visele si dorintele in mainile unei singure persoane…cu totul ca atunci cand iti daruiesti tot ce ai mai bun unei singure persoane,speri ca ea sa aiba grija si sa te fereasca de orice suferinta dar niciodata nu poti fii sigur ca ea e persoana potrivita si ca e sufletul tau pereche,dar incerci,insisti si astepti sa ai si tu un final fericit ca in povestile de dragoste.
Pentru o adevarata fericire in dragoste merita sa cauti o viata intreaga pe cele 6 continente.


“Cea mai mare fericire, după aceea de a iubi, e să-ţi mărturiseşti iubirea.”-Octavian Paler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zii ce ai pe suflet