joi, 27 mai 2010

Zambete

Avem tendinta sa zambim tot timpul pentru ca asa le aratam celorlalti ca suntem bine,fericiti, dar de cele mai multe ori zambim fals,nu ne place sa fim priviti cu mila. Asa ca nut e mai lua dupa un zambet,ca acela poate ascunde exact contrarul:probleme, griji si suferinte.
Acel zambet cae il afisam atunci cand inima ne este rupta in 2,acel zambet mincinos care vrea sa insemne ca suntem mai fericiti fara persoana respective ascunde exact suferinte care ne’a cauzat’o plecarea persoanea,am vrea sa stam inchisi in casa,sa plangem si sa tinem strans ceva ce ne adduce aminte de el/ea.
Zambetul acela puternic pe care il afisam atunci cand pierdem o persoana draga noua din nou e doar un zambet de suprafata,dorim sa aratam ca suntem puternici,incercam sa ii ridicam moral sip e ceilalati care sunt la pamant cand defapt noi avem nevoie de ajutor,de multe ori nu stim ce sa facem,incotro sa o apucam si cum vom trece peste durerea cauzata de disparitia persoanei.
Zambim si parem impacati cu gandul ca suntem bolnavi. De ce facem asta? Suntem constienti ca atunci mai mult ca oricand ne dorim sa mai avem timp,pentru ca abia atunci pretuim ce avem si realizam ca mai aveam multe de facut.
Zambim si parem indiferenti atunci cand nun e aflam printre cele mai populare persoane sau printre cele care mereu sunt in centru atentiei,dar stii ca nu e zambetul tau pentru ca orice perosna isi doreste sa aiba multi prieteni si sa fie admirata
Folosim zambetul pentru orice: bucurie,tristete, il folosim pentru ca asa avem impresia ca vom scapa de ce ni se intampla sau pentru ca nu dorim mila nimanui,suntem prea orgoliosi,de cele mai multe ori,sa admitem ca avem probleme si avem nevoie de ajutorul persoanelor ca sa trecem peste….

“Iti ascunzi plansul sub valul surasului. Te joci cu mine,ca sa nu te inteleg ata de usor” Tagore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zii ce ai pe suflet