joi, 1 aprilie 2010

Cupluri celebre gay


1.Ellen DeGeneres si Portia de Rossi

Cele două au o relaţie din decembrie 2004, pe când Rossi juca în serialul de televiziune "Arrested Development", difuzat de postul Fox.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.







2.Rosie O’Donnel si Kelli Carpenter

Cele doua s-au intalnit in 1998 in New York. Relatia lor s-a oficializat in San Francisco pe 26 februarie 2004 in scurta perioada in care casatoriile intre persoanele de acelasi sex erau legale in acest oras.

Au patru copii, trei adoptati si unul natural pe care Kelli l-a nascut cu ajutorul unei donatii de sperma. Numele lor sunt: Parker, Chelsea, Blake si Vivienne.


3.Cynthia Nixon si Christine Marinoni

Cynthia Nixon este actrita care a interpretat rolul Mirandei in serialul "Sex and the City" si ulterior in filmul artistic "Sex and the City: The Movie".

S-au intalnit la o strangere de fonduri in New York in ianuarie 2004.

Cynthia a anuntat logodna lor si parteneriatul lor civil in mai, 2009.

Cynthia Nixon are doi copii, Samantha si Charles, din fosta sa casnicie cu Danny Mozes.

4. Lindsay Lohan si Samantha Ronson

Inainte, daca te uitai pe orice revista sau daca urmareai orice televiziune care difuzeaza stiri mondene, nu puteai rata faptul ca Lindsay Lohan si Samantha Ronson formau un cuplu. De ce formau? Pentru ca au aparut zvonuri ca s-ar fi despartit. Oricum ar fi, ele formau sau formeaza un cuplu lesbi extrem de mediatizat

Lindsay Lohan este actrita si a jucat in multe filme, ca de exemplu: "Mean Girls" si "Herbie Fully Loaded".

Samantha Ronson a imbratisat cariera de muzician si de DJ.


5. Jodie Foster si Cydney Bernard


Jodie Foster si-a recunoscut pentru prima data orientarea sexuala in anul 2007, dupa ce i-a multumit în public partenerei sale pentru sprijinul acordat. Foster are o relatie de 14 ani cu Cydney Bernard.

Cele doua s-au întâlnit în timpul filmarilor la "Sommersby", în 1993, si au împreuna doi copii, Charles, în vârsta de noua ani, si Kit, în vârsta de sase ani, nascuti de catre actrita.

Unul dintre zvonurile care circula la Hollywood este acela caruia, tatal copiilor este un vechi coleg de universitate care este, de asemenea, gay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zii ce ai pe suflet