miercuri, 20 aprilie 2011

Ai curajul??


Daca ar fi ca intr'o zi sa te las sa patrunzi in lumea mea exact asa cum este ea,fara sa ordonez unele chestii si sa le ascund pe altele crezi ca ai mai simti la fel pentru mine?
Sa te las sa patrunzi in acea camera numita "univers propriu" ,lumea aceea care la mine este intr'o permanenta dezordine si transformare,in care zilnic apar intrebari care nu isi gasesc raspunsul sau sentimente care nu isi gasesc locul.
Vrei sa stii cum arata acest univers intr'o zi normala??...E simplu,e ca o camera cu peretii alb murdar,pe care din loc in loc se mai afla cate o culoare,reprezentand unele amintiri pe care nu vreau sau nu pot sa le sterg. Pe acesti pereti,pe niste rafturi mici sau pe pardoseala rece intr'o dezordine ordonata se afla intrebari care nu au raspuns,se afla starile care se schimba periodic,frustarile,telurile,visele spulberate,secretele,greselile...
Ai fii tu in stare sa pasesti in aceasta lume si sa le ordonezi?? Sa le asezi intr'o ordine care m'ar ajuta mult,sa pui in cutii tot ce nu ar trebui sa fie in univers si sa ascunzi cutia,sa aflii secretele dar sa nu te afecteze,sa vopsesti peretii in culori vii si sa pui ferestre pentru ca mai este nevoie si de aer...ai putea sa iesi din univers cu zambetul pe buze,fara sa te afecteze ceea ce ai putea gasi,ai putea sa tii la mine mai mult ca atunci cand ai intrat???

Un comentariu:

  1. totul de ce am nevoie, e sa'mi dai tu voie sa intru, fara alte bariere...pt ca curajul il am...

    RăspundețiȘtergere

Zii ce ai pe suflet